MÁGIA

5 sikermágia, amivel elérheted céljaid és vágyaid megvalósulását - Átmentek a próbán!

Tegyél meg emberként mindent a céljaidért. Küzdj, tarts ki, légy türelmes és élj a lehetőségeiddel. Ám miért ne élhetnél a majdhogynem garantált siker érdekében egy csipetnyi mágiával? Végezd el az 5 közül bármelyik sikermágiát és valósítsd meg vágyaidat és céljaidat mielőbb! Letesztelt varázslatokról beszélünk!

 

Lehetőség szerint mindig figyelj oda, hogy a varázslatot növő holdkor és az itt található megfelelési napok szerint végezd el, mert annál biztosabb lesz a siker. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Elvetett vágyak magbűbája

Válassz magadnak egy virágot, vagy bármit, amit magokból fogsz növeszteni. Ne csak olyan legyen, ami tetszik, hanem ami illeszkedik is a vágyaidhoz.

Este gyújts a célodhoz illő gyertyát. Vedd a kezedbe a magvakat. Vizualizáld a kívánságodat, mit szeretnél elérni. Mikor készen állsz, mond el az igét: „Természet Anya, a föld, az erdők, a patakok úrnője, álld meg e magvakat a kezemben, fogadd őket gyermekeidként és adj nekik új életet a földben. Eresszenek erős és mély gyökereket, olyat, amilyenekre a vágyaimat is építhetem. S nőjenek olyan magasra, amin felérhetem céljaimat. Amilyen szeretettel gondozom majd őket, úgy gondolok majd beteljesülő vágyaimra is.”

Másnap reggel akár a kertben akár egy kis cserépedénybe, de ásd el őket e szavakkal: „Sarjadjatok, növekedjetek, virágozzatok fel és közben az én céljaim is pont ugyanígy indulnak fejlődésnek.”

Ezek után nem lesz más dolgod, mint minél több szeretettel és odaadással gondoskodni a magjaidról, avagy céljaidról.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL