MÁGIA

5 őszi varázslat vágyteljesítő és egészségmegőrző praktikákkal

Az ősz a bőség, a betakarítás, a felkészülés ideje a zord évszakra, az egészség bebiztosításának időszaka. Számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy mágikus úton megtámogathassuk a vágyainkat, és hogy kihasználjuk az ősz nyújtotta energiákat céljaink eléréséhez. Varázsolj magadnak bőséget vagy éppenséggel jó egészséget és védelmet, válassz egyet az 5 őszi varázslat közül és gondoskodj magadról és a jövődről!

{KEPGALERIA}

Vitalizáló szertartást

Ha egy kis erőre, energiára lenne szükséged a mindennapokhoz, akkor rajzold le a napot vagy fogj egy napot ábrázoló képet és tedd az oltárodra hétfői napon, telihold idején. Helyezz középre egy sárga gyertyát, amin a te neved áll. Sárga faleveleket zárd körbe. Ha gondolod, rakd a körbe egy ékszeredet is, amit energiával töltenél fel.

Tisztítsd meg elmédet, és mond el az igét: „Rám mosolyog az Éltető Nap Fénye, Napkirálynő ragyogja be testemet és lelkemet, töltsön fel annyi fénnyel, amennyit elviselek, hogy legyen elég erőm megküzdeni a sötétséggel.”

Most képzeld el, ahogy a Nap rád mosolyog, beterít téged aranyfényével, és napsugarakból álló ruhát öltesz. Érezd a melegét és az energiáját, addig, ameddig jól esik. A varázslatot érdemes legalább egy héten keresztül ismételni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL