MÁGIA

5 januári kívánságvarázslat - így teljesülhetnek a vágyaid a hónapban

Az új év egyenlő az új lehetőségekkel. Már januárban elkezdheted megalapozni az évedet akár azzal, hogy valóra váltod leghőbb vágyaidat. Bármi is legyen a célod: jó egészség, pénz, szerelem, szerencse, megkaphatod! Végezd el valamelyik januári kívánságvarázslatot, hogy már az év eleje csodákkal telve kezdődhessen számodra!

Bármelyik nap elvégezheted a következő 5 januári kívánságvarázslat egyikét, de akár időzítheted a célodhoz leginkább passzoló naphoz is. Ehhez itt találsz egy kis segítséget.

Édes élet varázs

Kellékek:

• 1 sárga gyertya
• cukor
• a fényképed
• tál

A varázslat menete:

Ehhez a varázslathoz cukrot kell olvasztanod. Már az olvasztáshoz is meggyújthatod a gyertyát. Olvassz fel annyi cukrot, amennyi betakarja a fényképedet.
Mikor egészen felolvadt egy lábosba tedd a fényképedet (előtte érdemes lehet alufóliával kibélelni a lábost) majd öntsd a fényképedre az olvasztott cukrot e szavakkal:

„A cukor megédesíti az életét, legyen hát az enyém is tömény boldogság. Édes élet, jöjj el már az év elején. Szegődj hozzám, légy hű társam, és kezdődjön azzal az évem, hogy teljesül a kívánságom.”

Végül nincs más dolgod, mint elmondani hangosan, mire vágysz, utána hagyd kihűlni és megszilárdulni a cukrot. Őrizd meg a kellékeket a hónap végéig, utána ásd el egy biztos helyre.


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL