MÁGIA

5 kívánságvarázslat, ami 1 hónapon belül teljesíti vágyaidat

A következő 5 kívánságteljesítő varázslathoz szinte csak gyertyákra lesz szükséged. De attól még, hogy nem igényelnek a varázslatok túl sok összetevőt, nem jelenti azt, hogy kevésbé hatásosak. Tehát, ha azt szeretnéd, hogy teljesüljenek a vágyaid 1 hónapon belül, akkor válassz egy varázslatot és kövesd a leírtakat.

 Még a mágiának is szüksége van egy kis időre, mire megteremti a vágyaidat. Éppen ezért, ha tudsz egy kicsit várni, akkor végezd el az 5 gyertyamágia egyikét és 1 hónapon belül teljesülhetnek a kívánságaid!

A kívánságodhoz mindig a legmegfelelőbb színű gyertyát kell választanod, ehhez idekattintva találsz segítséget:
 

Méz és gyertya varázs

Kellékek:

• 1 gyertya
• 1 kis méz

A varázslat menete:

Karcold bele a gyertyába a vágyadat és a nevedet. Utána kend be egy kis mézzel. Miután elkészültél, mondhatod az igét: „Ahogy a gyertya lángja vonzza a molylepkét, és a méz a legyet, úgy tér meg hozzám az én kívánságom is, mely nem tud ellenállni hívásomnak. 1 hónapon belül teljesülnie kell szívem leghőbb vágyának.”

Nincs más dolgod, mint leégetni a gyertyát a következő napokban vagy akár egyetlen éjszaka alatt. Természetesen még ott maradhatsz a gyertya mellett és vizualizálhatod a vágyadat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL