MÁGIA

5 kívánságvarázslat, ami 1 hónapon belül teljesíti vágyaidat

A következő 5 kívánságteljesítő varázslathoz szinte csak gyertyákra lesz szükséged. De attól még, hogy nem igényelnek a varázslatok túl sok összetevőt, nem jelenti azt, hogy kevésbé hatásosak. Tehát, ha azt szeretnéd, hogy teljesüljenek a vágyaid 1 hónapon belül, akkor válassz egy varázslatot és kövesd a leírtakat.

 Még a mágiának is szüksége van egy kis időre, mire megteremti a vágyaidat. Éppen ezért, ha tudsz egy kicsit várni, akkor végezd el az 5 gyertyamágia egyikét és 1 hónapon belül teljesülhetnek a kívánságaid!

A kívánságodhoz mindig a legmegfelelőbb színű gyertyát kell választanod, ehhez idekattintva találsz segítséget:
 

Madártoll varázs

Kellékek:

• 1 marék madártoll
• 4 gyertya

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyákat. Vedd a kezedbe a madártollakat és vizualizáld pontosan a vágyadat. Miután ezt megtetted, így szólj: „Északról, Keletről, Délről és Nyugatról, a világ bármely sarkából érkezhet a segítség. Vigye el a szél kívánságom hangját, s lássa meg az Univerzum szívem vágyát, adja meg nekem 1 hónapon belül azt, amire vágyom.”

Hagyd éjszakára az oltárodon a tollakat, másnap reggel pedig első dolgod legyen szélnek ereszteni őket e szavakkal: „Kerekedjetek fel, vigyétek óhajomat, teljesüljön akaratom 1 hónapon belül.”

Ezzel kész is vagy.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL