MÁGIA

5 erős mágia, amivel magadba bolondíthatod a kiszemeltedet - Jól gondold meg, mert hatásos

Kiszemelted magadnak a kollégádat, a szomszéd srácot vagy azt, akivel éppen ismerkedsz, randizgatsz. Szeretnéd őt tűhegyes női karmaiddal megkaparintani. Vesd be akkor az 5 erőteljes mágia egyikét! Kétségkívül beválik, de csak akkor, ha a Sors így akarja, mert van dolgotok együtt!

 

Az a jó ezekben a mágiákban, hogy esélyt adnak neked, hogy szíved választottjával össze gyere, ugyanakkor sohasem az akarata ellenére, hiszen előbb kérésedet „felülbírálja” a Sors, avagy az égiek, és ha dolgotok van együtt, akkor ámen, tied a pasi. A lehetőséget mindenképpen megkapod rá!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A szerelem madara

Szükséged lesz egy madártollra.  Lehetőség szerint fehér galamb, de bármi más is megteszi.

Tedd az oltárodra és gyújts 4 fehér és három rózsaszín gyertyát.

Fogd a kezedbe a tollat. Relaxálj kicsit, koncentrálj a vágyadra. Vizualizáld, hogy ez a toll elhozza neked a kiszemeltedet. Képzeld el részleteiben a párkapcsolatotokat.

Utána fogd és a gyertyaláng felett magasan húzd végig és mond: „Ébressz benne szenvedély.”

Majd hintsd meg egy kis vízzel: „Ébressz benne szerelmet.”

Húzd végig a felszálló rózsaillatú füstölőben: „Ébressz benne vágyat, hogy megkeressen.”

Szórj rá egy kis sót: „Ébressz benne köteléket irántam.”

Fogd ismét kezeid közé, lehelj rá háromszor és mond: „Szállj téren és időn túl a messzibe szerelem madara, keresd meg azt, akire vágyom. Legyen társam szerelemben és szenvedélyben, a sors keze és az én igém vezessen a szelek szárnyán és hozd el őt nekem, ha az istenek is így akarják.”

Végül nincs más dolgod, mint szélnek ereszteni a tollat tudva, hogy hamarosan elhozza a kiszemeltedet, ha úgy kell lennie.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL