MÁGIA

5 erős mágia, amivel magadba bolondíthatod a kiszemeltedet - Jól gondold meg, mert hatásos

Kiszemelted magadnak a kollégádat, a szomszéd srácot vagy azt, akivel éppen ismerkedsz, randizgatsz. Szeretnéd őt tűhegyes női karmaiddal megkaparintani. Vesd be akkor az 5 erőteljes mágia egyikét! Kétségkívül beválik, de csak akkor, ha a Sors így akarja, mert van dolgotok együtt!

 

Az a jó ezekben a mágiákban, hogy esélyt adnak neked, hogy szíved választottjával össze gyere, ugyanakkor sohasem az akarata ellenére, hiszen előbb kérésedet „felülbírálja” a Sors, avagy az égiek, és ha dolgotok van együtt, akkor ámen, tied a pasi. A lehetőséget mindenképpen megkapod rá!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Mágikus háló kivetése

Szükséged lesz tíz darab piros gyertyára és egy képre a kiszemeltedről. Ha nincs, elég a neve egy kis papíron. Helyezd a gyertyákat kör alakba, tedd a középre a képet és egy kis hálót is. A körön kívülre helyezz egy kis tálban jobb oldalra valamilyen édességet, a másik oldalra egy pohár bort. Közben füstölj rózsa illattal. Majd tedd össze a kezeidet imára és mond: „A szerelem úrnőjét szólítom, kinek hatalma van minden szív felett! Hatalmas és csodálatos Aphrodité, kérlek szenteld meg hálómat, tedd mágikussá ahhoz, hogy akire kivetem, azt elkaphassam vele!”

Várj pár pillanatot, koncentrálj a kérésedre, utána fogd a hálót és dobd rá a kiszemelted képére és mond: „Most már nincs menekvés számodra, mágikus bűvkörömbe fogtalak, mert kivetettem rád a hálómat. Csak akkor menekülhetsz, ha elfogadsz engem kedvesednek vagy az istenek el nem utasítják kérésemet.”

Küld felé az energiákat, csókold meg a tenyeredet és érintsd a képhez. Végül így fejezd be a mágiát: „Ó fenséges tengeri istennő, a szerelem asszonya, vedd kérlek csekély ajándékomat, amiért teljesítetted leghőbb kívánságomat!”

Hagyd így egy éjszakára a dolgokat az oltárodon, de a gyertyákat elfújhatod. A képet a hálóval pedig csomagold egy piros anyagba és tedd félre három hónapig.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL