MÁGIA

5 erős mágia, amivel magadba bolondíthatod a kiszemeltedet - Jól gondold meg, mert hatásos

Kiszemelted magadnak a kollégádat, a szomszéd srácot vagy azt, akivel éppen ismerkedsz, randizgatsz. Szeretnéd őt tűhegyes női karmaiddal megkaparintani. Vesd be akkor az 5 erőteljes mágia egyikét! Kétségkívül beválik, de csak akkor, ha a Sors így akarja, mert van dolgotok együtt!

 

Az a jó ezekben a mágiákban, hogy esélyt adnak neked, hogy szíved választottjával össze gyere, ugyanakkor sohasem az akarata ellenére, hiszen előbb kérésedet „felülbírálja” a Sors, avagy az égiek, és ha dolgotok van együtt, akkor ámen, tied a pasi. A lehetőséget mindenképpen megkapod rá!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szívek találkozása varázs

Két piros, szív alakú gyertyára lesz szükséged. Karcold az egyikbe a te nevedet, a másikba pedig a kiszemeltedét. Közben füstölj rózsa illattal és helyezd a gyertyákat egy rózsakvarcok által kirakott körbe.

Meditálj kicsit, koncentrálj a vágyadra, képzeld el, ahogy egymásra találtok.

Mikor készen állsz, helyezd két gyertyát távolabb egymástól. Gyújtsd meg őket, majd mond: „Hétről-hétre, napról-napra, óráról-órára, percről-percre, egy közelebb kerülünk egymáshoz kedvesem. Én vagyok a Sors keze, és ha van dolgunk együtt, gond nélkül összehozom e két szívet.”

Ezután told egy kicsit közelebb a gyertyákat egymáshoz. Úgy ügyeskedj a távolsággal (különben )elég csak picikét tolni egymás közelebb őket) hogy tizenhárom napon át végezhesd. Az utolsó napon pedig mikor összefognak érni a gyertyák így fejezd be az igét: „Volt elég időd megkedvelni és belém szeretni, most már ha készen állsz rá, akkor legyünk egymáséi!”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL