MÁGIA

5 erős mágia, amivel magadba bolondíthatod a kiszemeltedet - Jól gondold meg, mert hatásos

Kiszemelted magadnak a kollégádat, a szomszéd srácot vagy azt, akivel éppen ismerkedsz, randizgatsz. Szeretnéd őt tűhegyes női karmaiddal megkaparintani. Vesd be akkor az 5 erőteljes mágia egyikét! Kétségkívül beválik, de csak akkor, ha a Sors így akarja, mert van dolgotok együtt!

 

Az a jó ezekben a mágiákban, hogy esélyt adnak neked, hogy szíved választottjával össze gyere, ugyanakkor sohasem az akarata ellenére, hiszen előbb kérésedet „felülbírálja” a Sors, avagy az égiek, és ha dolgotok van együtt, akkor ámen, tied a pasi. A lehetőséget mindenképpen megkapod rá!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

„Csak rajtam járjon az eszed”

Gyújts 3 db piros gyertyát. Helyezd el őket háromszög alakban. Kelleni fog egy megtisztított és felszentelt tükör, amit a háromszög közepébe teszel. Füstölj szantállal.
Miután relaxáltál és felkészültél, nézz a tükörbe és mond: „Kedvesem, kiért szívem epekedik, hallgasd meg mit súgok neked!"
Itt vizualizáld a kiszemeltedet a tükörbe majd folytasd úgy, mintha hozzá beszélnél: „Szívem választottja vagy és tetszel nekem, ezért csak rajtam járjon az eszed. Töltsem ki minden gondolatodat, s nem lehet kiűzni onnan. Éjjel s nappal körülöttem járjon az eszed, míg hozzám nem szólsz vagy egymáséi nem leszünk végre.”

Ha szeretnéd, itt szerelmet vallhatsz neki, elmondhatod érzéseidet és kérheted, hogy közeledjen feléd. Úgy beszélgess vele, mint ahogy a valóságban tennéd. Mosolyogj neki, bátorítsd őt, alkoss olyan képet az elméjében, ami után szeretnéd, ha közeledne feléd.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL