MÁGIA

5 egyszerű fehér mágia kezdő boszorkányoknak

Azt mondják, mindenkiben ott rejlik a boszorkány. Még benned is! Ha szeretnéd, most teljesen veszélytelenül próbára teheted titkos képességeidet és felébresztheted magadban a boszorkányt. Végezz el egyet – vagy akár mindet – az 5 egyszerű fehér mágia közül és élvezd, amit a varázslat adhat neked. Vagyis mindent!

A fehér mágia mindig épít és támogat. Megsegítheti a szerelmi életedet, a karrieredet, az anyagi helyzetedet vagy éppen az egészségedet. Próbáld ki az 5 egyszerű fehér mágia egyikét és teljesítsd vágyaidat!

Tisztító tojásvarázs

Ezzel a varázslattal megszabadulhatsz a negatív energiáktól, akár a rontástól is. Ezt a varázslatot szombaton, fogyó hold idején érdemes végezni.

Szükséged lesz:

• 2 tojás
• 1 fehér gyertya
• 1 pohár vizet
• Só 

Először is gyújtsd meg a fehér gyertyát. Dörzsöld vele végig a testedet, miközben ezt mondod: „Isten, és a Szentlélek nevében átvándorol belőlem minden sötét erő ebbe a tojásba.”
Ezután szórd a sót a vízbe, majd üsd bele a tojások tartalmát e szavakkal: „Isten és a Szentlélek nevében megtisztulok.” Végül öntsd ki lehetőleg a szabadba, a gyertyát pedig hagyd leégni.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL