MÁGIA

5 rendkívül hatékony mágia, amivel nagyobb eséllyel nyersz a lottón - A helyedben nem hagynám ki!

Kétségkívül léteznek csodák, de biztos receptek a csoda elérésére viszont nem. Ennek ellenére, ha már lehet, miért ne próbálnánk meg feljavítani a személyes szerencsefaktorunkat azzal, hogy egy kis mágiát vetünk be annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel nyerjük a lottón, mintsem egyébként? Próbáld ki te is ezt az 5 hatékony mágiát mielőtt elmennél lottózni, légy magabiztos, higgy a szerencsében és a varázslatban!

Fortuna lehelete

Csütörtökön növő hold idején, készítsd el a következő bájitalt: 2 dl víz, 3 db szegfűbors, 1 egész füge, 1 mokkásk. szerecsendió, 1 teásk. kálmos, 1 teásk. búzacsíra

Forrald fel a vizet, 8 percre hagyd benne a komponenseket, majd szűrd le és adj hozzá mézet, ami szintén elősegíti a jó szerencsédet és kellemessé teszi a bájital ízét.

Ezután tedd egy kis üvegcsébe majd tedd este az oltárodra, gyújts meg egy aranyszínű gyertyát és mond el az igét: „Magasságos Fortuna, lehelj rá a főzetemre, hogy szerencsét hozzon akkor, amikor a legjobban van rá szükségem.”

Most szórj egy kis aranyszínű csillámport vagy homokot a zárt üvegre és hagyd így éjszakára.

Másnaptól lehetőség szerint hűvös helyen tárold. Mielőtt elmész lottózni, egy fél órával előtte érdemes inni egy-két kortyot belőle.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL