MÁGIA

4 szerelmi mágia a forró szerelemért és a szenvedélyért – Valentin-napon elvégezve a leghatásosabbak!

Valentin-napon megsokszorozódnak az energiák, a levegőt a szerelem, a szeretet, a szenvedély tölti meg. Állítsd szolgálatodba ezeket az energiákat egy varázslattal. Varázsolj még forróbb, még gyönyörteljesebb, még erősebb szerelmet és lendítsd fel a párkapcsolatodat, a házasságodat a következő 4 szerelmi mágia segítségével.

Végezd el a választott mágiát február 14-én, hogy még intenzívebb és szorosabb lehessen a kapcsolatod! Mindegyik fehér mágia, amelyek akkor hatnak, ha mindkettőtökben megvannak a szerelem/szeretet alapjai.
 

Legyen a szívünkben-varázs

Kellékek:

• 2 piros gyertya
• rózsa füstölő
• piros ruhaanyag
• tű és piros cérna

A varázslat menete:

Gyújtsd a gyertyákat és így szólj: „Töltse el az enyém és kedvesem szívét a szerelem lángja.”

Utána a füstölőt gyújtsd meg és mondd: „Lengjen be minket a szerelem illata.”

Fűzd be a cérnát a tűbe és közben így folytasd: „Ez a cérna jelképezze sorsunk fonalát.”

A ruhaanyagból formázz két szívet, amit összevarrhatsz. Bármivel megtöltheted, és bárhogy díszítheted, a lényeg, hogy amikor összevarrod, így szólj: „Ez az enyém és kedvesem szíve. Töltse el szívünket az egymás iránt érzett szerelem és szenvedély. A tisztelet és a megbecsülés. A hűség és az őszinteség. A türelem és a megértés. Sose hunyjon ki ez a fény.”
Ismételd ezt addig, amíg össze nem varrod, és közben koncentrálj kettőtökre. Mikor elkészültél, tedd az oltárra egy éjszakára, utána őrizd meg egy biztos helyen.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL