MÁGIA

3 varázslat, amelynek segítségével ellenállhatatlanul vonzó leszel!

Szeretnéd, ha a párod újra beléd szeretne? Ha még jobban csodálna és kívánna? Vagy inkább az új kedvesedet vonzanád be? Amennyiben az a vágyad, hogy (újra) beléd szeressenek vagy megforduljanak utánad, akkor válassz egyet a 3 varázslat közül, ami ellenállhatatlanul vonzóvá tesz!

Ennek a 3 varázslatnak a segítségével ellenállhatatlanul vonzó leszel! A varázslatokat pénteken növő hold idején érdemes elvégezni.

Mágnesként vonzalak magamhoz varázs

Mi szimbolizálja a legjobban a vonzerőt, mint a magnetit? A következőkre lesz szükséged:

• 2 magnetit

• 1 kicsi piros táska

• Szerelem olaj

• 2 rózsaszínű gyertya

A szerelmi olajhoz használhatsz vásárolt keveréket, vagy elkészítheted saját olaját. Vanília, rózsa, ylang ylang, kardamom és gyömbér kell hozzá. 1 dl jojoba vagy olíva olajba áztasd be őket egy éjszakára.

Kenj néhány csepp olajat a gyertyára, amibe belekarcoltad a nevedet. Dörzsöld be a két magnetit is majd. Közben koncentrálj arra, hogy szerelem és romantika költözik életedbe ezekkel a kövekkel és hogy ellenállhatatlanul vonzó leszel.

Tedd mind a két magnetit a piros tasakba, végül a kezeidbe is pár cseppet és közben mondd: „Ellenállhatatlan vagyok a szemedben, mágnesként vonzalak az életembe, a közelemben akarsz lenni (leendő) kedvesem, mert úgy érzed, semmi vagy nélkülem.”

Tedd a zsákot az éjjeliszekrényre, vagy hord magadnál minden nap, a gyertyát pedig égesd le a következőnapokban.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL