MÁGIA

3 vágyteljesítő tündérmágia – Kérd az aprónép segítségét, nem hagynak cserben!

Egyesek mélyen hisznek abban, hogy a tündérek körülöttünk élnek a természetben és megidézhetjük, bevonzhatjuk őket az életünkbe, ami természetesen nem kevés áldással jár. A tündérek olyan mágikus lények, akik szerencsét, örömöt hozhatnak az életünkbe és teljesíthetik a kéréseinket. Ha hitedet leled bennük, próbáld ki a következő 3 vágyteljesítő tündérmágia egyikét!

Hiszel a tündérekben? Ez nagyszerű! Akkor kimondottan a kedvedre lehet a következő 3 vágyteljesítő tündérmágia egyike!

Kívánság varázs

Persze a tündérek nem csodatevők, de bizonyos kívánságainkat teljesíthetik. Semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod ezt a 3 varázslatot:

Kellékek:

  • 1 fehér gyertya
  • Egy cetli
  • Pitypang vagy virágszirmok
  • Fahéj
  • Babérlevél
  • Ajándék a tündéreknek: sütemény, tej, méz, bor, magvak

Csütörtökön növő hold idején vagy teliholdkor, menj ki a szabadba. Válassz egy fát, bokrot, helyet, ahol nyugodtan elvégezheted a mágiát. A cetlire legyen felírva a vágyad, és törd össze a babérlevelet, majd keverd el egy hőálló tálban a fahéjjal és a virágszirmokkal (ha nem áll rendelkezésedre pitypang).

Gyújtsd meg a gyertyát, és így szólj: „Aprónép, aprónép, jöjjetek mind, mert ajándékot hoztam nektek, de előbb még kérném a segítségeteket. Van egy vágyam: (itt olvasd fel, ami a cetlin szerepel). Arra kérlek benneteket, hogy teljesítsétek!”

Ezután égesd el a cetlit és a hamvait keverd el a többivel. Majd vedd kezedbe a pitypangot vagy vegyél a tál keverékből végy egy marokkal, és így szólj: „Kezemben vannak vágyam magvai, kapja fel őket a szél és szórja oda, ahol teljesíthetik azt!”

Fújd el a pitypangot majd utána a keveréket, a lényeg, hogy minden keljen szárnyra. Az ajándékaidat pedig hagyd kint éjszakára a tündéreknek.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL