MÁGIA

3 pénzvarázslat, aminek köszönhetően akár már MA pénz ütheti a markodat

Azonnal, de legalábbis mielőbb szükséged lenne némi pénzre? Akkor végezd a 3 pénzvarázslat egyikét! Természetesen ez még nem jelent garanciát, de semmit sem veszítesz azzal, ha kipróbálod azt a varázslatot, amelyik megtetszett.

A pénzvarázslat nagyszerű módja annak, hogy kihasználjuk a bőség és a siker energiafrekvenciáját, amit bevonzhatunk. Ez néha azonnali sikert ígér, máskor több időre lehet szükség. Bizonyára ugyanúgy fogsz örülni a pénznek, ha nem ma, hanem holnap vagy a héten talál rád. Mindenesetre semmit sem veszítesz azzal, ha elvégzed az egyik pénzmágiát.

Íme, 3 egyszerű pénzvarázslat, amelyeket érdemes kipróbálni:
 

Fahéj forint varázslat

Szükséged lesz egy fehér gyertyára, egy bankjegyre, meg őrölt fahéjra és vízre. Ezt a varázslatot könnyű megcsinálni, mégis erős!

Mindössze annyit kell tenned, hogy meggyújtod a gyertyát, egy lapra fekteted a bankjegyet és mindkét oldalát finoman lespricceled vízzel (de ha nagyon nem mered, csak szórd meg fahéjjal) és közben mondd:

„A fahéj hozzon bőséget és szerencsét,
A pénz könnyen és erőfeszítés nélküli áramoljon felém.
Jöjjön ma annyi, amennyit az égiek nem sajnálnak,
Mindegy mennyi, örülni fogok neki.”

Képzeld el, hogy ma csakugyan pénzhez jutsz, és éld át, mennyire fogsz neki örülni. Végül tedd vissza a tárcádba a pénzt, és ezzel kész is vagy.
 

kép: unsplash

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL