MÁGIA

3 őszi-depresszió elleni varázs – Így úszhatod meg a három hónapig tartó rossz hangulatot!

Az ősz sokakat megvisel. Csökken a nappali órák száma, egyre bágyadtabban süt a nap és fokozatosan lehűl a levegő. Az esőtől pedig jó páran egyenesen ki tudnának szaladni a világból. Ilyenkor rengetegen lesznek depressziósak egyik napról a másikra és akár hetekig maguk alatt lehetnek. Ha tudod magadról, hogy te is ilyen vagy, akkor próbáld ki a három varázslat egyikét!

Csodát nem ígérnek, de nincs semmi veszteni valód azzal, ha kipróbálod a három varázslat mindegyikét vagy akár csak az egyiket! Úszd meg a depressziót egy kis varázslat segítségével:

A fény megidézése

Ezzel a varázslattal is elűzheted a depressziót, hogy meghívod a fényt és a pozitivitást az életedbe.
6 sárga gyertyára lesz szükséged. Minden gyertya egy-egy fogalmat személyesít meg, ezért a következőket kell bele karcolni: remény, boldogság, hit, fény, pozitivitás, élet. Majd helyezd el őket ötágú csillagformába és középre tedd az életet és alá a te fényképedet. A legfelső pontra helyezd a fény nevű gyertyát.

Vizualizáld a célodat és mikor készen állsz, kezd el az igét. „Szeretettel meghívom a fényt az életembe, hogy utat mutasson és vezessen.” Ekkor gyújtsd meg a gyertyáját. Mindig ugyanígy kell tenned, elmondod az igét, majd meggyújtod a megfelelő gyertyát. A sor így folytatódik:


„Szeretettel meghívom a reményt az életembe, hogy ismét tudjak bízni.”
„Szeretettel meghívom a hitet az életembe, hogy ismét tudjak hinni.”
„Szeretettel meghívom a pozitivitást az életembe, hogy jó dolgok történjenek velem.”
„Szeretettel meghívom a boldogságot az életembe, hogy mindig legyen elég örömöm.”
„Szeretettel meghívom az életet az életembe, hogy le ne maradjak róla.”

Ezzel készen is vagy. Célszerű ilyenkor még egy kicsit meditálni. A varázslatot ajánlatos mindennap megismételned, míg a gyertyák le nem égnek.


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL