MÁGIA

3 mágia, ami segít megszabadulni a pechszériától

Mostanában különösen balszerencsésnek érzed magad? Semmi sem jön össze és folyton akadályokba ütközöl? Olyan, mintha rontás lenne rajtad? Csak nyerhetsz azzal, ha elvégzed a 3 szuper gyorsan ható mágia egyikét, amely segít megszabadulni a pechszériától, hogy ismét szerencsés legyél!

Ha úgy érzed, peches vagy és már kisebb-nagyobb háztartási balesetek, anyagi és mindennemű kellemetlenségek érnek, akkor szombaton – vagy sürgős esetben bármelyik nap – végezd el az alábbi 3 mágia egyikét, ami visszaadja a szerencsédet:

Rituális fürdő

A rituális fürdők az egyik legjobb módjai annak, hogy eltávolítsd a negatív energiát akár pszichés támadásból, akár más forrásból.

Kellékek:

• Rozmaring olaj
• 1 fehér gyertya
• Tengeri só

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát a kádnál. Adj a vízhez 2 csésze sót, 10 csepp rozmaring illóolajat (vagy 4 evőkanál szárított rozmaringot). Hozzáadhatsz 2 kamillatea filtert is.


Utána ülj a vízbe és így szólj: „Rozmaring, só és víz, legyen ez engem sújtó balszerencse a múlté. Ázzon ki a bőröm alól, hadd legyek újra szerencsés és szabad.”

Nincs más dolgod, mint kellemesen ázni és megfürdeni. Majd mikor készen állsz arra, hogy befejezd a fürdést, lépj ki a kádból majd a bal vállad fölött szórj át egy kis sót a vízbe, így ér véget a rituálé.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL