MÁGIA

2 varázslat, ami már a hétvégén plusz pénzhez juttathat

Szeretnél rövid időn belül egy kis plusz pénzhez jutni? Egyáltalán nem lehetetlen a vágyad! Végezd el még ma vagy holnap, amikor csak tudod a két varázslat egyikét és napokon belül megkaphatod a vágyott pénzt.

Persze jó, ha tudod, a varázslatok nem ígérnek csodát. Nincs garancia arra, hogy pénzhez jutsz, de veszítenivalód sincs. Akár rövid időn belül pénz ütheti a markodat, - ha nem is pont a hétvégén, akár a következő héten - mert találsz utcán vagy akár szerencsejáték útján kerül hozzád. Rengeteg lehetősége van az Univerzumnak, hogy eljuttassa hozzád. Végezd el a választott pénzmágia egyikét, a többit pedig bízd a sorsra:
 

Mágnesként vonzom a pénzt varázs

Kellékek:

• 1 fahéjrúd
• 1 fehér gyertya
• 1 kis mágnes vagy magnetit
• Fehér fonal

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a fehér gyertyát. Vedd a kezedbe a fahéjat, amire ráírtad filccel a pénz szót. Utána erősítsd rá a mágnest a fehér fonal segítségével, miközben azt mondod: „Fahéj és mágnes, e két elem, mágnesként vonzza a pénzt nekem.”

Közben vizualizáld, hogy csakugyan pénzt kapsz, és képzeld el mennyire örülsz neki. Jól erősítsd rá a mágnest, akár többször is elmondhatod az igét és végül nincs más dolgod, mint a kis amulettet magadnál tartani a napokban.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL