MÁGIA

2 betegség- és rontásűző varázslat, amit Virágvasárnap kell elvégezned

Vagyis 2 napod van felkészülni! Virágvasárnap a húsvét előtti nap neve. Ezen a napon vonult be Jézus Jeruzsálembe a kereszthalála előtti vasárnapon. Továbbá ez a barkaszentelés napja a templomokban. Mivel Virágvasárnap mágikus szempontból erőteljes nap, van itt számodra 2 varázslat, amelyek segítségével megszabadulhatsz a betegségtől vagy éppen a rontástól!

Ne feledd: ezeket a varázslatokat Virágvasárnap kell elvégezned:

Barkával a gonosz ellen varázs

A barka rontás és betegségűző hatásáról is ismert, éppen ezért egyre biztosan szükséged lesz, meg némi szenteltvízre, amelyből egy keveset spriccelsz rá.

De előbb gyújts 12 fehér gyertyát kör alakban elhelyezve. Mindegyikbe karcold bele az apostolok nevét. Legyen minden kellék a kör közepén. Majd miközben egy kis szentelt vizet spriccelsz a barkára így szólj: „Péter, András, Jakab, János, Fülöp, Bertalan, Tamás, Máté, Jakab, Júdás Taddeus, Simon és Iskarióti Júdás. Hozzátok imádkozom, szentek! Legyen áldott ez az ág, gyűjtsön magába minden betegséget, minden rontást, és akit megérint, arra szálljon áldás, hosszú és egészséges élet. Barka lelke, gyógyíts meg engem! Barka lelke űzd el a gonoszt belőlem! Barka lelke, védj meg engem! Szentek, óvjatok meg!”

Utána érints meg a homlokodat a barkával és vele keresztet magadon.

Máson is elvégezheted ezt a varázslatot, csak fogd a barkát és mondd: "Barka lelke, gyógyíts meg őt! Barka lelke űzd el a gonoszt belőle! Barka lelke, védd meg őt! Szentek, óvjátok meg őt!”

Utána tedd vissza az oltárra a barkát és a húsvéti ünnepek után dobd egy folyóba, égesd el vagy ásd el.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL