LELKIPATIKA

Tedd fel magadnak ezt a 4 kérdést, ha úgy érzed, hogy nem működik a Vonzás Törvénye

Voltál már valaha úgy, hogy nagyon szerettél volna valamit bevonzani, de a legjobb erőfeszítéseid ellenére sem sikerült? Tudd, hogy ha a Vonzás Törvénye nem működik számodra, annak számos akadályozó oka lehet.

Mielőtt bedobnád a törölközőt, tegyél fel magadnak néhány kérdést, hogy megtudd, mi az oka, hogy nem működik a törvény. Ne habozz megkérdezni magadtól ezt a 4 dolgot, ha legközelebb is úgy érzed, hogy bármit teszel, a dolgok nem a várt módon alakulnak.

Korlátozom-e a hitem?

Az önkorlátozó hiedelmek hatalmas szerepet játszanak abban, hogy nehezen tudjuk elérni a kívánt dolgokat az életünkben. Lényegében annyit tesz, hogy megmagyarázzuk magunknak, hogy miért nem vagyunk méltók a kívánt cél elérésére. Például:

• „Azért nem vagyok karcsú, mert egészségtelen ételeket eszem”
• „Azért nem találom meg életem párját, mert az emberekből minden jó érzés kiveszett már”
• „Nincs erre elég pénzem”

Soha ne feledd, hogy a Vonzás Törvényével minden (szó szerint minden) lehetséges. Tehát lefogyhatsz akkor is, ha egészségtelen ételeket fogyasztasz, bárhol megtalálhatod a megfelelő szerelmi partnert, és még a legdrágább dolgok is az öledbe hullhatnak anélkül, hogy akár egy forintot is költened kellene. Ha tehát nehézségeid támadnak a vonzással kapcsolatban, mindig tedd fel magadnak elsőként ezt a kérdést: „Vajon milyen kifogással, hiedelemmel akadályozom magam abban, hogy elérjem azt, amit szeretnék?”
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL