LELKIPATIKA

Szeretnél kapcsolatba lépni és eggyé válni az anyatermészettel? - Íme, 5 mód, hogyan teheted

Tagadhatatlan, hogy a természetben töltött időnek rengeteg jótékony hatása van ránk, hiszen nyugalma feltöltődéssel szolgál a test és az elme számára egyaránt. Ám ezt mi általában figyelmen kívül hagyjuk, pedig sokszor jó lenne kapcsolatba lépni vele.

Mit jelent a természet az emberek és a sámánok szerint?

A sámánok szerint az emberek a természet részei, nem pedig annak gonosz elfoglalói. A gond az, hogy nem tudjuk, hogyan kapcsolódjunk a gyökereinkhez, pedig, ha ez sikerülne, az egyén és a bolygó is a gyógyulás útjára léphetne.
 

Újra kapcsolódás a természettel

Az emberiség korábban úgy hitte, hogy a természet az, ami összeköti a társadalom tagjait egymással – ám idővel ezek a hiedelmek valami egészen mássá alakultak. Sokakat bűntudat gyötör az emberi gyarlóság miatt, ami oda vezet, hogy elveszettnek érezzük magunkat, elveszítjük a kapcsolatunkat az anyatermészettel, és vele együtt a méltóságunkat is, hiszen gyakran érezzük úgy, hogy nem találjuk a helyünket a világban. Ha azonban napjában többször megismétled az alábbiakat, és sikerülni fog vissza találni az anyatermészethez:

• Ide tartozom.
• Az élet körforgásának része vagyok.
• A Föld az én szerény otthonom.
• A természet hisz a létezésemben.
• Egy vagyok a természettel.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL