LELKIPATIKA

Mutatjuk, mire figyelj, ha meg akarod hallani az Univerzum hangját!

Az Univerzum mindannyiunkkal különféle módon kommunikál. Míg egyesek hisznek ebben, mások nem. Te már elgondolkoztál azon, hogy mindennek, ami velünk történik, van valami különleges jelentése? Noha az Univerzum által küldött üzenetek észlelése nem olyan egyszerű, vannak olyan dolgok, melyek kiemelkednek ezek közül.

Túl gyakran elfelejtünk megállni és odafigyelni a dolgokra.

Néha elfelejtünk megállni egy kicsit és meghallgatni, hogy mit üzen nekünk az Univerzum. Ha nem hallgatjuk meg, miért beszélne nekünk? Nem számíthatunk arra, hogy a világegyetem üzeneteket küld számunkra, ha nem fordítunk elég időt rájuk.

Az Univerzum időnként kihívás elé állít bennünket, de ha nem vesszük észre ezeket a kihívásokat, akkor hamar feladhatjuk, csalódhatunk. Az üzenetek különböző módon jelenhetnek meg az életünkben, csak oda kell figyelni rájuk. Ezeket nevezhetjük deja-vu-nek vagy másféleképpen is. Ezeknek a dolgoknak nagyrésze nagyon fontos, így észre kell vennünk őket, mert óriási különbség van aközött, hogy tudatosan csinálunk valamit, vagy nem.

Amikor megértjük mi az üzenet, és hogyan tudunk nyitottak lenni ezekre, akkor óvatosnak kell lennünk. Le kell lassítanunk és meg kell élnünk a pillanatot. Ha folytatjuk a hektikus életet, akkor sokat veszíthetünk, többet, mint gondolnánk. Ne feledjük, hogy a jelek nem mindig láthatóak, és az üzeneteket sem könnyű dekódolni.
Ha megnyitjuk az érzékeinket és lelassítunk, akkor megértjük mindazt, ami ránk vár. Ez segít, hogy jobban értsük a kommunikációt és tudatában legyünk a körülöttünk lévő energiáknak. Persze, ez sok munka, de mindenképpen megéri.

Az Univerzum néha a saját megérzéseinken keresztül üzen nekünk

A megérzéseink az egyik legjobb módja annak, hogy az Univerzum üzenjen nekünk. Soha ne hagyjuk figyelmen kívül ezeket. Figyeljünk rájuk és cselekedjünk ezeknek megfelelően, persze a határokon belül. Ez idővel erősíti a megérzéseinket, és egyre jobban tudjuk őket hasznosítani a mindennapokban.

Egy másik jó módszer az Univerzumtól jövő üzenetek meghallgatására, ha összpontosítunk erre és hagyjuk, hogy megfelelően áramoljon a testünkben. Ezt mély meditáción keresztül lehet megtenni.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL