LELKIPATIKA

Miből lettél? – És miért lehetsz spirituális kapcsolatban az Univerzummal?

Ha éreztél már olyat, hogy spirituális kapcsolatban vagy az Univerzummal, bizonyára eltűnődtél azon is, hogy van-e ennek értelme. Az igazság az, hogy ez a kötődés mindannyiunknál létezik, csak nem mindenki érzi, de nagyon hosszú ideje az élete része, és az is marad.

Az Univerzummal mélyebb kapcsolat köt össze bennünket, mint gondolnánk, hiszen a fizikai anyagon túl az energiáinkhoz is köthető. A dolgok, amelyekből állsz mindig is léteztek a mostani formájukban. Évmilliókkal ezelőtt, egy csillag felrobbanásakor keletkeztek.

A csillagok anyaga

Leegyszerűsítve minden, ami ma te vagy, ugyanabból az anyagból keletkezett. A Földön nagyon kevés alkotóanyag létezik felismerhető mennyiégben. Igazából ezek a nitrogén, az oxigén, a hidrogén és a szén-dioxid. Más dolgokból nagyon keveset találunk.

A csillagunk, a Nap, főként hidrogénből és héliumból áll. Más bolygókhoz képest nem mondható túl nagynak, hiszen sokkal hatalmasabbak léteznek nála szerte az Univerzumban. Ezek a nagy bolygók valószínűleg számunkra ismeretlen anyagokat is tartalmaznak, és mikor gázaikat felhasználják, egy szupernóvaként robbannak fel. Összetételük minden irányba terjedni kezd, és így juthat el a Földre, azon belül is hozzád.

Csodálkozol ezek után, hogy kapcsolatot érzel az Univerzummal?

Ezek az alkotóanyagok szorosan egymás mellett helyezkednek el, később pedig összefonódnak egymással. Annak ellenére, hogy a robbanás után különböző irányokba terjednek ezek az anyagok, hatást gyakorolnak majd egymásra fényévekkel távolabb is.

A reinkarnáció során megfakult egység

Az összetevők kapcsolata a távolságtól nem, az időtől viszont annál inkább gyengülhet. Ha azt érezzük, hogy valami nagyobbnak vagyunk a része, az amiatt lehet, mert a reinkarnáció során valamiféle kötelékünk maradt korábbi életünkkel. Fontos, hogy nyitottak maradjunk az Univerzum felé, különben elveszíthetjük a vele való kapcsolatot.

Hogy ez mit is jelent?

Elveszítjük az Univerzummal való egységünket, nem érezzük többé az energiákat, és nem halljuk a létezés bölcsességének üzenetét. Az a részünk, ami erre fogékony, elveszik, vagy nagyon közel kerül ahhoz az állapothoz.

A bizonyíték, hogy spirituális kapcsolatban állsz az univerzummal

Számos bizonyíték van ezen kötelék meglétére, melyekkel minden nap találkozunk, de a legtöbb ember azt hiszi, hogy ezek csak a fejében léteznek. Egyszerű dolgokra kell gondolni, mint például a számsorok, amelyek kísérnek minket. Bizonyos számok jelentéssel bírnak. Például a 11-es a párkapcsolatot és a romantikát szimbolizálja.
Sokkal egyértelműbb jelek is vannak. Ilyen például az az eset, amikor először találkozol valakivel, és rossz érzéseid támadnak vele kapcsolatban. Idővel valószínűleg beigazolódik, hogy igazad volt. 

A Déjá vu jelensége valószínűleg a legismertebb jelzés. Ez azt jelenti, hogy az agyad egy múltbéli emléket küld jelen helyzetedre vonatkozóan. Ennek oka jellemzően vagy egy veszélyre való figyelmeztetés, vagy a figyelmed bizonyos részletekre való irányítása. 

Használd ki az előnyeit az Univerzummal való kapcsolatodnak!

Természetesen az Univerzummal való kommunikáció nem egyirányú folyamat. Te az ő része vagy, ő pedig a te részed. Ha szól hozzád, hallgasd meg! Ha beszélsz, hall téged. Ha táplálod ezt a kapcsolatot, és megosztod vele a vágyaidat, akkor erősebbé válnak energiáid. Fontos, hogy ez a folyamat pozitív és negatív irányba egyaránt működik, tehát figyelnünk kell arra, hogy mit is szorgalmazunk magunkban. Ez a karma alapja.

Tehát szánj napi egy percet arra, hogy beszélgess az Univerzummal, és figyeld, ahogy gondolataid az energia mezőkön át eljutnak hozzá, és meghallgattatnak.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL