LELKIPATIKA

Miből lettél? – És miért lehetsz spirituális kapcsolatban az Univerzummal?

Ha éreztél már olyat, hogy spirituális kapcsolatban vagy az Univerzummal, bizonyára eltűnődtél azon is, hogy van-e ennek értelme. Az igazság az, hogy ez a kötődés mindannyiunknál létezik, csak nem mindenki érzi, de nagyon hosszú ideje az élete része, és az is marad.

Az Univerzummal mélyebb kapcsolat köt össze bennünket, mint gondolnánk, hiszen a fizikai anyagon túl az energiáinkhoz is köthető. A dolgok, amelyekből állsz mindig is léteztek a mostani formájukban. Évmilliókkal ezelőtt, egy csillag felrobbanásakor keletkeztek.

A csillagok anyaga

Leegyszerűsítve minden, ami ma te vagy, ugyanabból az anyagból keletkezett. A Földön nagyon kevés alkotóanyag létezik felismerhető mennyiégben. Igazából ezek a nitrogén, az oxigén, a hidrogén és a szén-dioxid. Más dolgokból nagyon keveset találunk.

A csillagunk, a Nap, főként hidrogénből és héliumból áll. Más bolygókhoz képest nem mondható túl nagynak, hiszen sokkal hatalmasabbak léteznek nála szerte az Univerzumban. Ezek a nagy bolygók valószínűleg számunkra ismeretlen anyagokat is tartalmaznak, és mikor gázaikat felhasználják, egy szupernóvaként robbannak fel. Összetételük minden irányba terjedni kezd, és így juthat el a Földre, azon belül is hozzád.

Csodálkozol ezek után, hogy kapcsolatot érzel az Univerzummal?

Ezek az alkotóanyagok szorosan egymás mellett helyezkednek el, később pedig összefonódnak egymással. Annak ellenére, hogy a robbanás után különböző irányokba terjednek ezek az anyagok, hatást gyakorolnak majd egymásra fényévekkel távolabb is.

A reinkarnáció során megfakult egység

Az összetevők kapcsolata a távolságtól nem, az időtől viszont annál inkább gyengülhet. Ha azt érezzük, hogy valami nagyobbnak vagyunk a része, az amiatt lehet, mert a reinkarnáció során valamiféle kötelékünk maradt korábbi életünkkel. Fontos, hogy nyitottak maradjunk az Univerzum felé, különben elveszíthetjük a vele való kapcsolatot.

Hogy ez mit is jelent?

Elveszítjük az Univerzummal való egységünket, nem érezzük többé az energiákat, és nem halljuk a létezés bölcsességének üzenetét. Az a részünk, ami erre fogékony, elveszik, vagy nagyon közel kerül ahhoz az állapothoz.

A bizonyíték, hogy spirituális kapcsolatban állsz az univerzummal

Számos bizonyíték van ezen kötelék meglétére, melyekkel minden nap találkozunk, de a legtöbb ember azt hiszi, hogy ezek csak a fejében léteznek. Egyszerű dolgokra kell gondolni, mint például a számsorok, amelyek kísérnek minket. Bizonyos számok jelentéssel bírnak. Például a 11-es a párkapcsolatot és a romantikát szimbolizálja.
Sokkal egyértelműbb jelek is vannak. Ilyen például az az eset, amikor először találkozol valakivel, és rossz érzéseid támadnak vele kapcsolatban. Idővel valószínűleg beigazolódik, hogy igazad volt. 

A Déjá vu jelensége valószínűleg a legismertebb jelzés. Ez azt jelenti, hogy az agyad egy múltbéli emléket küld jelen helyzetedre vonatkozóan. Ennek oka jellemzően vagy egy veszélyre való figyelmeztetés, vagy a figyelmed bizonyos részletekre való irányítása. 

Használd ki az előnyeit az Univerzummal való kapcsolatodnak!

Természetesen az Univerzummal való kommunikáció nem egyirányú folyamat. Te az ő része vagy, ő pedig a te részed. Ha szól hozzád, hallgasd meg! Ha beszélsz, hall téged. Ha táplálod ezt a kapcsolatot, és megosztod vele a vágyaidat, akkor erősebbé válnak energiáid. Fontos, hogy ez a folyamat pozitív és negatív irányba egyaránt működik, tehát figyelnünk kell arra, hogy mit is szorgalmazunk magunkban. Ez a karma alapja.

Tehát szánj napi egy percet arra, hogy beszélgess az Univerzummal, és figyeld, ahogy gondolataid az energia mezőkön át eljutnak hozzá, és meghallgattatnak.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL