LELKIPATIKA

Kik azok a Kék Sugár Lelkek?

Olyan empatikus, érzékeny lelkek, akiknek célja az emberiség gyógyítása és tudatának növelése, továbbá megtisztítanak és feloldanak minden alacsony rezgésű energiát.

Hallottál már a Kék Sugárról?

Ezeket a lényeket az empatikus lelkek rendkívül érzékeny csoportjának tekintik, mint például az indigók, akik sok különálló felemelkedett bolygóról, sőt fénybirodalomból származnak. Azért inkarnálódtak a Földre, hogy megvilágosítsák az emberiség genetikai kódját, vagy növeljék isteni tudatát. Valahol ők is csillagmagok és típus keverékei lehetnek: Plejádi, szíriuszi, orioni és andromédai, arkturuszi és lírai.

Mivel egészségtelen és nem megfelelően működő családban születnek, elsődleges küldetésüket a károsodott genetika és családi minták javítása, a sejtek magasabb szintre történő emelése, mert ők is született transzformátorok vagy alkimisták, akik az ibolya lánggal dolgoznak.

A kék szín különböző árnyalatai az elsődleges auraszínek, amelyekkel a kék sugárlények rendelkeznek, és ez a kék valójában a sötétebbtől az világoskékig terjed. Emiatt sok kék sugár lelket összetévesztenek az indigókkal.

Ezek a lények öreg lelkek, akik elszigeteltséget és elidegenedést élnek meg, mivel pszichológiai vagy érzelmi problémáik vannak, ugyanis nem érzik magukat otthon ezen a bolygón, és úgy érzik, nem az igazi családjukkal vannak. Valójában érzik, hogy a csillagokból származnak.

Csakúgy, mint az indigók, ezek a lények is tehetségesek, ami azt jelenti, hogy rendkívül érzékszervi érzékelésük van, míg sokuk rendelkezik pszichikus képességekkel és képesek kapcsolatba lépni a nem evilági entitásokkal.

A legszembetűnőbb különbség az indigók és a kék sugár lelkek között az, hogy az elsők közvetlenek és határozottak beszéd közben, míg az utóbbiak teljesen ellentétesek. Egy kék sugárnak egész élete során nehézségei vannak, amikor megszólal és kommunikál. Ez visszahúzódóvá teszi őket. Az életükben tapasztalt sok nehézség miatt hajlanak a magányra.
Ezek a lelkek később is érkezhetnek. Ugyanis vagy kék sugárként születnek, vagy később olvad össze egy lélek a kék sugár esszenciájával.

Elsődleges küldetésük, a családi genetika gyógyításának teljesítésekor, hogy valódi lelküket felébresszék, ami dinamikus váltást hoz létre, és így kerülnek képbe a sorsukkal, és tudják meg, milyen célt kell követniük.

Legtöbbször az a legmagasabb cél az, hogy hatékony katalizátorként szolgáljanak a kollektív tudatosság értékelésében, ily módon fényt, szeretetet és gyógyulást hozva erre a világra.


főkép: pixabay

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL