Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Íme, egy hatékony módszer, melynek segítségével visszaemlékezhetsz az előző életedre

Szerző:
Szabó Anna
Rengeteg, az előző életek megismerésére hivatott módszer alapja a regressziós rendszer, melynek során hipnotizált állapotban próbáljuk meg felidézni a korábban ismeretlen állomásokat. Az elme felébresztése alatt ráébredhetünk, kik vagyunk, honnan jöttünk, hova tartunk és mi a sorsunk.

Ezeket a technikákat általában javasolt szakemberek felügyelete mellett alkalmazni, ám egyes regressziós módszerek rendkívül egyszerűen kipróbálhatók akár egyedül is. Ezek közül hoztuk most egyet:

Koncentráció

A koncentráció képessége van a középpontban. Hunyd le a szemed és képzeld el, ahogy fényben úszol! A fehér színű fény járja át minden porcikádat: a lábujjaidtól áramoljon egészen a fejed búbjáig! Ez a képzeletbeli fényforrás fog megvédeni a negatív tényezőktől és kényelemmel és melegséggel tölt el. Ismételd el ötször a következőket: „Erős, védelmező energiát lélegzek be. Ez az energia védelmező falat húz körém és minden esetben számíthatok rá.”

Ezután képzelj el magad előtt egy folyosót, melynek végén egy hatalmas ajtó áll. Az eléd táruló kép legyen minél részletgazdagabb! Ez a folyosó mutatja az utat az előző életedhez. Tudatosítsd magadban, hogy ha elérsz az ajtóhoz, az előző életedhez kapcsolódsz majd. Minden egyes lépés legyen magabiztos, kristálytiszta, vágyakozó és tudatos. Szentelj figyelmet a téged körülvevő illatoknak és hangoknak!
 

lelkipatika előző élet lélekvándorlás
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL