Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Hány tigrist látsz a képen? - Kevesen találják meg mindet!

Szerző:
Szabó Anna
Nincs jobb módja annak, hogy használd az agytekervényeidet, mint hogy néhány rejtvénnyel és optikai illúzióval tréningezed. A fejtörők lehetnek különféle hosszúak és fajtájúak. Előfordulhat, hogy valamit meg kell oldanod, számolnod kell, vagy meg kell vizsgálnod egy képet. Más rejtvényeken meg  kell látnod, mi van elrejtve a sok mintázat és anyag között, és garantálni fogja, hogy az elméd és a látásod jobban működjön, mint valaha. Készen állsz?

Ez a puzzle is egy fejtörő, és elő kell venned a kreatív énedet, hogy képes legyél legyőzni ezt a kihívást. Kész vagy?

Nézd ezt a tigris festményt. Most mondd meg: Hány tigris látsz a képen? Négyet?

Ez a festmény egy négytagú tigris családot tartalmaz, amely a dzsungel belsejében található. Itt van a kihívásokkal teli rész: a négy nyilvánvaló tigrisen kívül, látod a többi tigrist is? Itt kell használni a kreativitást!

Adunk neked egy kis nyomot: a rejtett tigrisek nagy része megtalálható a tájban, gondosan álcázva, így egyáltalán nem láthatod őket.

Szóval, hányan találtál? Négyet? Ötöt? Több mint tízet? Akkor nézzük meg, hány tigris létezik ténylegesen:

 

Ebben a festményben 16 tigris van! Jól láttad?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL