LELKIPATIKA

Hallgass a szívedre! - 5 helyzet, melyet nem szabad figyelmen kívül hagyni

Amikor arról van szó, hogy az ösztöneinkre hallgatunk, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy megengedjük, hogy az intuíciónk vezessen bennünket. Mindenkiben meg van az a vele született képesség, hogy hallgasson arra a belső hangra, amely figyelmezteti, hogy ne tegyen meg bizonyos lépéseket. Az azonban fontos, hogy meg is tudjuk fejteni, mit súgnak az ösztöneink.

Az a csomó a gyomrodban, a hirtelen kimerültség, vagy az erős vágy, hogy a melletted levő emberen segíts, többet jelenthet, mint azt elsőre hinnéd. Íme, 5 ösztönös megérzés, melyet nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.         

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

4. Számomra ez nagyon egyszerű

A felesleges gondolkodás gyakran olyan problémákat idézhet elő, melyek eredetileg nem is léteztek. Lehet, hogy hetekig gyakoroltál ahhoz, hogy szerepelhess egy színdarabban, minden egyes szót, mozdulatot, hangsúlyt begyakoroltál, és úgy tűnt, minden úgy megy, mint a karikacsapás. Aztán, amikor a színpadon vagy, hirtelen elfelejtsz mindent, amit annyira begyakoroltál. A rendkívüli képességekkel megáldott emberek, gyakran összeomlanak, amikor eljön az ideje, hogy megmutassák mire képesek. És mindez annak köszönhető, hogy túl sokat gondolnak arra, hogy mit kell tenniük. Túl sok figyelmet fordítanak gondolataikra ahelyett, hogy engednének az ösztöneiknek. Ha valami egyszerűnek tűnik, engedd meg az elmédnek, hogy valami másra összpontosítson, mint például egy dalra, vagy egy emlékre, amely boldoggá tesz, és hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL