LELKIPATIKA

Ha fát szeretnél, előbb el kell vetned a magot - Tudd meg, hogy működik a Vonzás Törvénye!

Sokan panaszkodnak, mert meggyűlik a bajuk a Vonzás Törvényével, és szerintük nem is működik. Ebben a modern és felgyorsult világban az emberek már akkor elégedetlenek, amikor a vágyaik nem a megfelelő gyorsasággal teljesülnek. Emiatt mindent hamarabb feladnak, és többé nem hisznek benne. Íme tehát a titok.

A hitetlenkedők azt fogják mondani, hogy ők megpróbálták, míg a szkeptikusok el kezdik gyakorolni, csak azért, hogy aztán pár nap vagy hét után ők is feladják. De ez igaz lehet a hívőkre is. Ha nekik sem működik, amikor épp megpróbálják, ők is könnyen hitetlenné vagy szkeptikussá válhatnak. 

Apró léptekkel kell haladnunk

Apró léptekkel. Ez meg mit akar jelenteni? Ha minden nap gondolunk a vágyainkra, ötletek merülnek fel bennünk, hogyan is tudnánk elérni ezeket a célokat, és ez egyszerűen elkerülhetetlen. De ez csak a természetes útja a probléma megoldásának. Ha többet gondolunk egy bizonyos dologra, egyre több ötletünk lesz arra, hogy megoldjuk a problémáinkat. Ez is hozzájárul az óhajaink beteljesüléséhez. Lehetséges, hogy 100 kis lépés vár ránk ezen az úton, de az is lehet, hogy akár 10000. A hangsúly itt a gyakoriságon van, és ez mindennapi teendőnk. Ha minden nap egy kicsit haladunk előre, akkor egy hét után már hét lépéssel vagyunk előrébb, mint az, aki egyáltalán el sem indult. 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL