LELKIPATIKA

Az Univerzum 5 törvénye, mellyel harmonikus és vágyott életet teremthetsz magadnak

Az Univerzum törvényei olyan módon befolyásolják az egyetemes energiákat, hogy azok harmóniát és egyensúlyt hozhatnak az életedbe. Ha figyelsz ezekre a törvényekre és meghallod ezt a finom, isteni hangot és követed az útmutatásait, akkor harmonikus életet élhetsz.

Az Univerzum, egy rejtély. Ahogy Deepak Chopra mondja, „ugyan a világegyetem keletkezését nem ismered, de a benne rejlő lehetőségeket és misztikumot megtapasztalhatod.” Nem csupán benne vagy az Univerzumban, hanem része is vagy. Együtt rezegsz mindennel és minden élőlénnyel, ami itt van a Földön. Mindenki egyfajta teremtő az Univerzumban, így minden hatalmad meg van ahhoz, hogy te is teremts az életedben. Főleg akkor, hogy ha egyszer egyensúlyba kerülsz az Univerzum törvényeivel. 12 nagy törvény létezik a világegyetemben, de ez az 5 a legfontosabb ahhoz, hogy boldog és harmonikus életet tudj létrehozni.

.

 

 

5. Az egység törvénye

Mindennel kapcsolatban, amit csinálsz, amit másoknak teszel, ugyanaz megtörténik veled is. Mindenki egy és egyenlő. Ha megérted ezt, azt is megérted, hogy miért nincs verseny és miért nincs okod félelemre, hogy nem vagy elég, vagy kevés vagy. Minden ember, te is, az élet nagy hálójának része, és te is, mint mindenki más, fontos szerepet töltesz be az életben. Értsd meg azt, hogy minden ember egyenlő, mindenkinek megvan a maga célja és az életben betöltött szerepe.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL