LELKIPATIKA

Az Univerzum 5 törvénye, mellyel harmonikus és vágyott életet teremthetsz magadnak

Az Univerzum törvényei olyan módon befolyásolják az egyetemes energiákat, hogy azok harmóniát és egyensúlyt hozhatnak az életedbe. Ha figyelsz ezekre a törvényekre és meghallod ezt a finom, isteni hangot és követed az útmutatásait, akkor harmonikus életet élhetsz.

Az Univerzum, egy rejtély. Ahogy Deepak Chopra mondja, „ugyan a világegyetem keletkezését nem ismered, de a benne rejlő lehetőségeket és misztikumot megtapasztalhatod.” Nem csupán benne vagy az Univerzumban, hanem része is vagy. Együtt rezegsz mindennel és minden élőlénnyel, ami itt van a Földön. Mindenki egyfajta teremtő az Univerzumban, így minden hatalmad meg van ahhoz, hogy te is teremts az életedben. Főleg akkor, hogy ha egyszer egyensúlyba kerülsz az Univerzum törvényeivel. 12 nagy törvény létezik a világegyetemben, de ez az 5 a legfontosabb ahhoz, hogy boldog és harmonikus életet tudj létrehozni.

.

 

 

4. A karma törvénye

Vannak olyan tapasztalnivalók, amik miatt a lelked ide jött tanulni a földi világba. Ezek a tapasztalatok meghatározták a korábbi életedet, mielőtt fizikai testet öltöttél. A tapasztalat maga a karma, és így tudsz fejlődni az életben. A karma törvénye biztosítja ugyanis, hogy mindig tanulj a múlt dolgaiból és előrehaladj, bővítsd a tudatodat, mert ha ez nem történne meg, akkor meg az Univerzum sem létezhetne. Ne feledd, hogy minden tapasztalat áldás és lehetőség, és higgy a világegyetem nagyszerűségében.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL