LELKIPATIKA

Az Univerzum 5 törvénye, mellyel harmonikus és vágyott életet teremthetsz magadnak

Az Univerzum törvényei olyan módon befolyásolják az egyetemes energiákat, hogy azok harmóniát és egyensúlyt hozhatnak az életedbe. Ha figyelsz ezekre a törvényekre és meghallod ezt a finom, isteni hangot és követed az útmutatásait, akkor harmonikus életet élhetsz.

Az Univerzum, egy rejtély. Ahogy Deepak Chopra mondja, „ugyan a világegyetem keletkezését nem ismered, de a benne rejlő lehetőségeket és misztikumot megtapasztalhatod.” Nem csupán benne vagy az Univerzumban, hanem része is vagy. Együtt rezegsz mindennel és minden élőlénnyel, ami itt van a Földön. Mindenki egyfajta teremtő az Univerzumban, így minden hatalmad meg van ahhoz, hogy te is teremts az életedben. Főleg akkor, hogy ha egyszer egyensúlyba kerülsz az Univerzum törvényeivel. 12 nagy törvény létezik a világegyetemben, de ez az 5 a legfontosabb ahhoz, hogy boldog és harmonikus életet tudj létrehozni.

.

 

 

3. A vonzás törvénye

Ez talán a legismertebb törvénye az Univerzumnak, amely arról szól, hogy meg van a képességed ahhoz, hogy bevonzhass bármit, amit csak szeretnél. Ha meg van a kellő energia és minél többet koncentrálsz valamire, annál inkább növekszik a belefektetett energia, és minél többet gondolsz valamire, annál valószínűbb, hogy belép az adott dolog az életedbe. A hasonló a hasonlót vonzza, így, ha valamit szeretnél bevonzani, akkor a rezgésszámodon kell változtatni, és be is fogod vonzani az életben azt, amire vágysz. Amikor a potenciális vagy tiszta tudatállapotot elérted, akkor automatikusan rezgést bocsátasz ki az Univerzumba. Ez a rezgés pedig bevonzza a tökéletes lehetőséget és körülményeket. Határozd meg, hogy mit szeretnél elérni az életben, és higgy abban, hogy potenciálisan létre is tudod hozni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL