LELKIPATIKA

Az Univerzum 5 törvénye, mellyel harmonikus és vágyott életet teremthetsz magadnak

Az Univerzum törvényei olyan módon befolyásolják az egyetemes energiákat, hogy azok harmóniát és egyensúlyt hozhatnak az életedbe. Ha figyelsz ezekre a törvényekre és meghallod ezt a finom, isteni hangot és követed az útmutatásait, akkor harmonikus életet élhetsz.

Az Univerzum, egy rejtély. Ahogy Deepak Chopra mondja, „ugyan a világegyetem keletkezését nem ismered, de a benne rejlő lehetőségeket és misztikumot megtapasztalhatod.” Nem csupán benne vagy az Univerzumban, hanem része is vagy. Együtt rezegsz mindennel és minden élőlénnyel, ami itt van a Földön. Mindenki egyfajta teremtő az Univerzumban, így minden hatalmad meg van ahhoz, hogy te is teremts az életedben. Főleg akkor, hogy ha egyszer egyensúlyba kerülsz az Univerzum törvényeivel. 12 nagy törvény létezik a világegyetemben, de ez az 5 a legfontosabb ahhoz, hogy boldog és harmonikus életet tudj létrehozni.

.

 

 

2. A frekvencia és az elmélkedés törvénye

Az Univerzumban minden energiát hordoz, minden energiát bocsát ki. A gondolatok, az érzelmek csakúgy, mint a cselekvés. is Ez a rezgés vonzza a tapasztalatokat, az embereket és a körülményeket az életedbe. Ez azt jelenti, hogy a gondolataid, az érzéseid és a cselekvéseid létrehoznak egy állapotot, és ezt tükrözi vissza az Univerzum. Minden, amit kivetítesz az Univerzumba, az az energia érkezik vissza hozzád. Ha a lelkiállapotod rendben van, akkor ez tükröződik vissza. Egy értékes lecke mindez arról, hogy ki vagy valójában, és mit kell leküzdened. Gondolkodj tehát pozitívan és adj hálát mindenért az életben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL