Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Az előző életek és a karma kapcsolata - Áss mélyebbre a témában!

Szerző:
Szabó Anna
Ha hiszel a halál utáni életben, jól ismered a karma törvényét. A Földön töltött éveink során az előző életekben szerzett tulajdonságok és érzések befolyásolnak minket, az ismétlődő mintázatok pedig megmagyarázzák a karmikus kapcsolatokat.

Itt van minden, amit érdemes tudnod előző életek és a karma kapcsolatáról:

Előző életek – mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban?

Számos világnézet tartja úgy, hogy az élet nem ér véget a Földön. Ezek közül talán a legnépszerűbb a spiritizmus, amely hisz a reinkarnációban. A lélek különböző földi tapasztalásokon keresztül eggyé válik és tovább fejlődik más lelkekkel. Amikor meghalunk, majd újjászületünk, általában semmire sem emlékszünk az előző életünkből. Bizonyos esetekben viszont megtörténhet, hogy ismerősnek véljük az adott helyzetet, helyet vagy személyt.

Felesleges menekülni, hiszen – tudatosan vagy tudattalanul – úgyis szembe kell néznünk azzal, ami az előző életünkben oly sokat jelentett számunkra. Ezek olyan ismétlődő mintázatok, amelyeket képtelenek vagyunk kikerülni. Nem szabad ellenállni és tanulnunk kell a történtekből annak érdekében, hogy le tudjuk zárni ezt a fejezetet az életünkben.

Azok, akik hisznek egy felső erő létezésében, általában a reinkarnációt és az előző életet is valósnak tartják. Hittől függetlenül az ember élete nem ér véget a halállal. Lehet, hogy éppen akkor kezdődik igazán. Amikor a lélek teljesítette a feladatát egy bizonyos életben, elhagyja a testet, hogy felkészüljön egy új életre – más testben, más kihívásokkal.

Továbbra is rejtély, miért nem emlékszünk az előző életünk eseményeire. De vajon hogyan befolyásolná a jelenlegi életet az, ha emlékeznénk? Hiszen az kétségtelen, hogy az előző életünknek hatása van a mostanira.

Érezted már valaha úgy, hogy egy bizonyos helyzetet már vagy ezerszer átéltél? Mégis ugyanúgy reagáltál és viselkedtél, pedig nyugodtan cselekedhettél volna másképp is. Számos kérdés felmerül ezzel a témával kapcsolatban. Az egyetlen, amit tehetünk annak érdekében, hogy jobban megértsük ezt a jelenséget, ha mélyen magunkba nézünk és megpróbáljuk megérteni és megismerni azt, akik vagyunk.
 

lelkipatika előző élet reinkarnáció karma univerzum
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL