LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

6. Az Elkülönülés törvénye

Chopra azt mondja: „A pénzhez való kötődés mindig bizonytalanságot teremt, nem számít, mennyi pénz van a bankszámládon.” Szenvedünk, mert túlzottan ragaszkodunk bizonyos dolgokhoz, emberekhez, és magához az élethez. Abban a pillanatban, amikor kiengeded a kezedből a kontrollt, a dolgok kezdenek kibontakozni a lehető legjobb megoldás felé. Az elválás életünk legnagyobb akadálya, ugyanis mereven ragaszkodunk a bevételeinkhez, a kapcsolatainkhoz, és a képességhez, hogy irányíthatjuk a saját életünket és másokét egyaránt. Ha kilépsz a káoszból és a folytonos küzdelemből, akkor végre megláthatod a végtelen lehetőségeket. Például, ha nem kaptad meg azt az állást, amit szerettél volna, akkor ez egy lehetőség valami jobbra. Ahelyett, hogy negatív lennél, hagyd, hogy valami sokkal jobb érkezzen az életedbe. Engedd, hogy az öröm, a szinkronicitás és a jó szerencse vezesse életedet!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL