LELKIPATIKA

A siker 7 spirituális törvénye, mely megváltoztatja életedet

Deepak Chopra szerint „Minden alkalommal, amikor a régi beidegződés szerint reagálsz egy helyzetre, kérdezd meg magadtól, hogy a múltad foglya, vagy a jövőd kovácsa akarsz lenni.” Tudd, hogy ha valaminek ellenállsz, az továbbra is fennmarad, és ha görcsösen el akarsz kerülni valamit, azzal csak több problémát teremtesz. Tedd lehetővé az Univerzumnak, hogy csodát teremtsen számodra.

 

Nem azzal érjük el a sikert, hogy keményen dolgozunk, ahogyan nem is abban mérjük, hogy mit szereztünk meg. A sikert kizárólag a hitelességünkkel, az eredetiségünkkel, az együttérzésünkkel és a jóságunkkal érhetjük el. Ahogy Deepak mondja: „A siker nem más, mint a boldogság kiterjesztése és a célok fokozatos megvalósítása.”  Hogyan tehetnéd könnyebbé életedet? Mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd a felfogásodat? Íme, a siker 7 törvénye:

.

 

 

4. A Legkisebb erőfeszítés törvénye

A legjobb módja annak, hogy működtetésbe hozd ezt a törvényt az, hogy elfogadd az embereket, a helyzeteket és az eseményeket olyannak, amilyenek. Élj a mának, anélkül, hogy befolyásolnád gondolkodásodat egy bizonyos dologról. Ez a pillanat a tiéd! Az Univerzum már megalkotott minden lehetőséget ehhez a körülményhez. Ha használod ezt a törvényt, az azt jelenti, hogy teljes felelősséget vállalsz mindenért, amely az életedben történik, anélkül, hogy másokat hibáztatnál. Nem életed áldozata, hanem életed megalkotója vagy.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL