LELKIPATIKA

A koronavírus spirituális üzenete – Elérkezett az önreflexió ideje

Szerző:
Szabó Anna
Minden, amit átélünk, komoly jelentőséggel bír. Hinnünk kell abban, hogy egyszer minden rossznak vége szakad. A koronavírus spirituális üzenete: az életnek meg kell állnia egy időre ahhoz, hogy később folytatódhasson.

Az áldozatok és megfertőződöttek számának növekedése és a vírus tombolása rányomta a bélyegét az emberiség mindennapjaira. Nyilvánvalóan a legfőbb érzés, ami ilyenkor hatalmába kerít minket, az a sebezhetőség.

A globális egyensúly hiánya a gazdaságot is depresszióba sodorta, melynek következményeképp az emberek és a vállalatok megélhetése is kockán forog. Az élet, ahogyan eddig ismertük, 180 fokos fordulatot vett. Eljött az ideje, hogy megálljunk egy pillanatra és magunkba nézzünk. Ki gondolta volna, hogy a világ ritmusa egyszer csak megáll?

Állj meg, nézz körbe és tanuld meg értékelni, ami körülvesz: a szabadságot, a kapcsolataidat, a természetet, mindent, amit nem lehet pénzért megvenni. Zsidó hagyomány szerint a hét egy bizonyos napját kifejezetten az önreflektálásnak, a családnak és a gondolkodásnak kell szentelni. A katolikus vallás a Húsvét előtti 40 napot szánja erre a folyamatra. Mi hát a tanulság?
 

lelkipatika koronavírus covid spirituális közérzet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL