LELKIPATIKA

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztatja az életedet - Akár örökre!

Mindenkinek van egy általános elképzelése arról, hogy milyen a jó és a rossz karma, és az mit hozhat az életébe. Az energia, melyet az Univerzumba kibocsátasz, képes akár tízszeres erővel is visszatérni. A karma sok-sok életre vonatkozik, amiről néha elfeledkezel, amikor igyekszel helyesen cselekedni.

Vannak olyan esetek is, amikor véletlenül sértesz meg valakit, és a hibádtól független lesz a következmény. Ez persze rendben van mindaddig, amíg szándékosan nem teszel rosszat valaki ellen, ugyanis ebben az esetben megérdemled az adott következményekkel járó karmikus történést. Annak érdekében, hogy jó karmád legyen, meg kell vizsgálnod azokat a dolgokat, amelyekkel javíthatsz mindezen, és tudatában kell lenned a mások iránti cselekedeteiddel is. Íme, 7 olyan törvény, amely megváltoztathatja az életedet akár örökre.

 


 

5. Légy türelmes

Az egyik legjobb módja a jó karma elérésének az életedben az, hogy megtanulod, hogyan lehetsz toleráns és türelmes a világgal. Ez magától értetődő ugyan, de nem minden alakul úgy, ahogy azt szeretnéd, minden egyes nap az életedben. Lesznek olyan pillanatok, amikor valóban véget akarsz vetni valaminek, de sok türelmet és időt igényel egy-egy cél, hogy a végén sikeres lehess. Sokan könnyen türelmetlenek lesznek, amikor azok a dolgok, amiket akarnak, nem sikerül egyből, ám van egy régi mondás, amely így szól: „Minden jó dolog azokhoz érkezik, akik képesek türelmesen várni.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL