LELKIPATIKA

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztatja az életedet - Akár örökre!

Mindenkinek van egy általános elképzelése arról, hogy milyen a jó és a rossz karma, és az mit hozhat az életébe. Az energia, melyet az Univerzumba kibocsátasz, képes akár tízszeres erővel is visszatérni. A karma sok-sok életre vonatkozik, amiről néha elfeledkezel, amikor igyekszel helyesen cselekedni.

Vannak olyan esetek is, amikor véletlenül sértesz meg valakit, és a hibádtól független lesz a következmény. Ez persze rendben van mindaddig, amíg szándékosan nem teszel rosszat valaki ellen, ugyanis ebben az esetben megérdemled az adott következményekkel járó karmikus történést. Annak érdekében, hogy jó karmád legyen, meg kell vizsgálnod azokat a dolgokat, amelyekkel javíthatsz mindezen, és tudatában kell lenned a mások iránti cselekedeteiddel is. Íme, 7 olyan törvény, amely megváltoztathatja az életedet akár örökre.

 


 

2. Teremts kapcsolatot a világgal

Ez azt jelenti, hogy folyamatosan kapcsolatban kell lenned a nagy egésszel, és a jelenben kell élned. Minél többet élsz a múltban, annál inkább nem fogsz igazán a jelenben élni. A jövő kissé bizonytalan ahhoz, hogy mindig jó döntést hozz, hiszen az életed minden egyes nap változik, és nincs módod annak meghatározására, hogy mi fog történni. A legmegfelelőbb módja annak, hogy összekapcsolódj a nagy egésszel, és jó karmát vonzz be a világodba, ha nap, mint nap a lehető legjobban kiélvezed a lehetőségeidet.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL