LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Szombat

A szombat a Szaturnusz napja, azaz a felelősségvállalásé és a szervezésé. Legtöbbünk számára a szombat házimunkával telik, valószínűleg ezért a Szaturnusz segít nekünk kiegyensúlyozottnak lenni.

Tökéletes nap arra, hogy megszervezzük a következő hetet. Arra késztet bennünket, hogy utolérjük magunkat és tovább lépjünk, ezért a szombatot használd arra, hogy beszélj néhány fontos projektről, melyet be kell fejezned és szánj időt arra, hogy megszervezd a következő hetet.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL