LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Csütörtök

A csütörtök a Jupiter, a pozitivitás és a terjeszkedés bolygójának napja. Ez tökéletes alkalom arra, hogy új dolgokat tanuljunk és bővítsük tudatosságunkat. A munkahét befejezésekor a csütörtök energiája produktívan tart minket és segít megbirkózni azokkal a kérdésekkel, melyek az elmúlt napokban foglalkoztattak minket.

A pozitivitás napja is, így segít abban, hogy nyitottabbak legyünk a tanulásban. A csütörtök energiája mindent támogat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fejlődjünk lelkileg és szellemileg. Ezen a napon új hobbit kezdhetsz, de akár a pénzügyi dolgaidat is lezárhatod.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL