LELKIPATIKA

A hét napjainak jelentése és energiája - Így használd az erejét!

A hét minden napjának sajátos, különleges rezgése van. Természetesen a nap specifikus rezgését a bolygók állása, a saját életkörülményeid és a személyes rezgéseid határozzák meg, azonban minden egyes napnak más légköre van, melyek 24 óráig tevékenykednek.

A régi időkben minden napot a bolygókról neveztek el. Minden egyes nap különleges volt és mindennap időt kaptak arra, hogy használják a bolygók energiáját. Érdekes lehet ezt olvasni, hogy régen is mekkora jelentőséget tulajdonítottak a bolygók energiáinak, mivel ez még mindig érvényes napjainkban is. Az alábbiakban olvashatod minden egyes nap jelentését és azt is, hogyan tudod hasznosítani az erejüket.

Kedd

A keddet a cselekvés és az energia bolygója, a Mars uralja és remek nap a dolgok elvégzéséhez. Ha hétfőn megalapozod az érzelmi hangulatot, akkor kedden ezt a gyakorlatba is tudod ültetni.

A kedd tökéletes nap a projektek elindításához, a döntések meghozatalához, az előre jutáshoz, különösen a karrierre való tekintettel. A nap energiája segít abban is, hogy az élet minden területén elkezdj haladni és összehangolódj a szenvedélyeiddel. Annak érdekében, hogy a kedd energiáját a lehető legjobban kihasználd, tisztázd, hogy mit szeretnél csinálni, majd csináld is meg.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL