LELKIPATIKA

A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ami a vágyad tárgya, akard azt igazán

Amikor valóban vágysz valamire, akkor beindulnak bizonyos energiai folyamatok, hogy létrejöjjön mindaz, amit szeretnél. Ám van, hogy tényleg őrülten akarsz valamit, és nem látod megvalósulni. Át kell itatnod magad az adott dolog utáni vágyakozással, méghozzá úgy, hogy ha rá gondolsz, remegjen a gyomrod és érezd ezt az egészet a zsigeredig hatolni. Így képes leszel teremteni, és bevonzani mindazt, amit szeretnél.

Biztosan megtapasztaltad már ennek az ellenkezőjét is, ha már meghiúsultak bizonyos vágyaid. Van benned egy mocorgó kisördög, aki azt súgja, hogy becsaptak, ha nem kaptad meg azt, amit szerettél volna.  A baj az, hogy sokszor ez a vágyakozás felemészt, teljesen befolyásolja a mentális fókuszodat és az érzéseidet. A probléma ott van, hogy sokszor az érzéseid haragba, majd fájdalomba csapnak át. Ezeket az érzelmeket sokan félnek alapvetően megélni, emiatt sok minden más rakódik rá.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL