Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Szerző:
Szabó Anna
Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?


 

 

Kérj, majd engedd el, és kapni fogsz

„Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert aki kér, mind kap; aki keres, talál; és aki zörget, az ajtó nyitható. - Máté 7: 7-8”

Az Út, maga a csoda. Bármit, amit kérsz, azt egész lényeddel fogod majd megtapasztalni. A Biblia szerint, ha kérsz, akkor megadatik mindaz, amire vágysz. Minden ajtó kinyílik előtted. Tehát, ha már megtapasztaltál dolgokat, de még nem teremtettél, nem érzel erre magadban vágyat?  Valóban úgy érzed, hogy szíved teljes valójával kívántál valamit?

univerzum lelkipatika vonzás törvénye
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL