LELKIPATIKA

8 jel, hogy nimfomániában "szenvedsz" - Vajon káros vagy egészséges ez a szokásod?

Valahol még mindig vita témája, hogy a nimfománia, az erotománia, mindennemű szexfüggőség betegségnek számít-e vagy sem. De bizonyára ez is olyan, mint sok más dolog, egy bizonyos mértékig egészséges, de egy határ után már káros hatásai lehetnek. Ám, igaz, ami igaz, amiben már egy csöpp kényszeresség van, ott már gondok lehetnek… teszteld le magad, hogy vajon te is nimfomániás vagy-e!

A szakértők úgy tartják, hogy a hiperszexualitás, avagy erotománia, nimfománia egyfajta viselkedési zavar, kényszerbetegség, amikor valaki nem tud ellenállni egy belső kényszernek, pedig tudja, hogy veszélyes lehet önmagára vagy a partnerére nézve.
De sokak szerint létezik egy gyengébb változat, amikor az egészséges párok közül az egyik jobban kívánja a másikat és a testi kontaktust, de nem adja a fejét veszélyes dolgokra vagy megcsalásra. Lehet, hogy ezt nem egészen hívhatjuk mániának, de még mindig a jobbik eset, ha bizonyos okok végett teng a szexuális vágy egy az egyik partnerben egy egészséges kapcsolatban.

Ám ha úgy tapasztalnád a következő jelek alapján, hogy rád főleg olyan a jellemzők igazak, amik mindenképpen a beteges változattal köthetőek össze, érdemes lenne felkeresned egy szakorvost!

A 8 jelből kiderül, te mennyire súrolod a nimfománia határait!

.

1. Lelki problémákkal küzdesz

Persze van, akinek nem tűnik fel vagy szándékosan nem veszi észre. De ha azt figyelted meg, vagy talán tudod magadról, hogy fokozottan rád tör a szexuális vágy, amikor depressziós vagy, stresszelsz, magányosnak érzed magad, és úgy érzed, csak a szex hozhat megváltást, akkor bizonyára ezen – vagy kitudja még milyen más – problémák elől menekülsz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL