LELKIPATIKA

7 titok, hogy megismerd a magasabb rendű énedet

A felsőbb én megértése messze meghaladja a tudatos elmét, pedig minden ember kapcsolatban áll valami istenivel. Ez egy olyan erő, melyet a történelem nagy tanítómesterei és a zsenik is ismertek - ez egyfajta mágia és csoda az életedben. Íme, a 7 kulcslépés, hogy eljuss mindeddig!

 

A türelem a haladás katalizátora

Mielőtt fény derülne a 7 titokra, jó, ha tisztázol magadban valamit. Ne feledd, lehet, hogy egész életedben nem álltál kapcsolatban a Forrással. Ezért időbe telik megtanulni, hogyan vedd fel vele a kapcsolatot újra. Elég időigényes, de megéri mindezt gyakorolnod. Légy éber, és ezt a 7 lépést gyakorold minden nap. Meglátod, a válaszok is érkezni fognak.

Ne feledd: a felsőbb én kapcsolatot akar teremteni veled. Valójában úgy beszélünk róla, mint egy rajtad kívülálló személyről, és ez így kissé furán hangozhat. A felsőbb én azonban te vagy! A te igazi éned! Teremts hát kapcsolatot vele!

{KEPGALERIA}

6. Álmok

A magasabb rendű én sokszor álmok útján kommunikál veled. Lefekvés előtt nyújtózz egyet, és helyezkedj el kényelmesen. Ezután tegyél fel a Felsőbb Énednek egy kérdést, és várd a választ. Amikor felébredsz, írd fel a naplódba, hogy mit álmodtál. Ha eddig nem használtad ilyesmire az álmaidat vagy épp nem emlékeztél rájuk, tarts ki, hiszen ennek gyakorlása időt vesz igénybe. Légy türelmes, és a Magasabb Éned, meg fogja üzenni a kérdéseidre a válaszokat - az álmaidon keresztül.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL