LELKIPATIKA

7 titok, hogy megismerd a magasabb rendű énedet

A felsőbb én megértése messze meghaladja a tudatos elmét, pedig minden ember kapcsolatban áll valami istenivel. Ez egy olyan erő, melyet a történelem nagy tanítómesterei és a zsenik is ismertek - ez egyfajta mágia és csoda az életedben. Íme, a 7 kulcslépés, hogy eljuss mindeddig!

 

A türelem a haladás katalizátora

Mielőtt fény derülne a 7 titokra, jó, ha tisztázol magadban valamit. Ne feledd, lehet, hogy egész életedben nem álltál kapcsolatban a Forrással. Ezért időbe telik megtanulni, hogyan vedd fel vele a kapcsolatot újra. Elég időigényes, de megéri mindezt gyakorolnod. Légy éber, és ezt a 7 lépést gyakorold minden nap. Meglátod, a válaszok is érkezni fognak.

Ne feledd: a felsőbb én kapcsolatot akar teremteni veled. Valójában úgy beszélünk róla, mint egy rajtad kívülálló személyről, és ez így kissé furán hangozhat. A felsőbb én azonban te vagy! A te igazi éned! Teremts hát kapcsolatot vele!

{KEPGALERIA}

4. Belső párbeszéd

Rendszeresen folytass belső párbeszédet felső éneddel. A következő 40 napban próbálj meg kapcsolatot teremteni vele. Mondd el a felsőbb énednek: „Tudom, hogy létezel, és szeretnélek megismerni, figyelj rám. Kérlek, kezdj el velem kommunikálni, és irányítsd az életemet.”

Ne aggódj amiatt, hogy ez most teljesen egyoldalúnak tűnik. Ne feledd, hogy már évtizedek óta jelen van az életedben. Eltarthat egy kis ideig, mire történni fog valami! Folytasd a belső párbeszédet tovább – oszd meg a gondolataidat, kérdezz, mondd el a reményeidet –, és kezdd el hallgatni a válaszokat. Hidd el, jönni fognak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL