LELKIPATIKA

7 titok, hogy megismerd a magasabb rendű énedet

A felsőbb én megértése messze meghaladja a tudatos elmét, pedig minden ember kapcsolatban áll valami istenivel. Ez egy olyan erő, melyet a történelem nagy tanítómesterei és a zsenik is ismertek - ez egyfajta mágia és csoda az életedben. Íme, a 7 kulcslépés, hogy eljuss mindeddig!

 

A türelem a haladás katalizátora

Mielőtt fény derülne a 7 titokra, jó, ha tisztázol magadban valamit. Ne feledd, lehet, hogy egész életedben nem álltál kapcsolatban a Forrással. Ezért időbe telik megtanulni, hogyan vedd fel vele a kapcsolatot újra. Elég időigényes, de megéri mindezt gyakorolnod. Légy éber, és ezt a 7 lépést gyakorold minden nap. Meglátod, a válaszok is érkezni fognak.

Ne feledd: a felsőbb én kapcsolatot akar teremteni veled. Valójában úgy beszélünk róla, mint egy rajtad kívülálló személyről, és ez így kissé furán hangozhat. A felsőbb én azonban te vagy! A te igazi éned! Teremts hát kapcsolatot vele!

{KEPGALERIA}

2.    Egyedüllét és meditáció

Adj időt magadnak rendszeresen arra, hogy kissé egyedül lehess. A legideálisabb erre egy csendes hely. Csak ülj nyugodtan, lazulj el, nincsenek elvárások. Ne tégy semmit. Eleinte ugyan kényelmetlen és furcsa lehet mindez, de ne törődj vele. Tarts ki! Adj időt és teret annak, hogy meghalld a belső hangodat. Ez történhet egy nyugodt időszakban, vagy épp napközben is, ha jut rá időd. A szinkronicitás akkor következik be, amikor egy hang pontosan megsúgja, amit hallanod kell, és egy hirtelen villanással betekintést nyersz valami többe is.

A történelem során minden fantasztikus elme kivétel nélkül rendszeresen meditált, és magányosan elmélkedett. Tedd te is ezt. A meditáció során, próbáld meg uralni az elmédet, és elhallgattatni a belső fecsegést, folyamatosan töltődj fel energiával. Olyan ez, mint egy tiszta edény, amit a Magasabb Én fog betölteni. Vegyél egy mély lélegzetet meditáció közben, és használhatsz gyertyát is, az erősebb koncentrációért. Vagy képzeld el a fénylő Napot és a csóváit, amely betölti az egész testedet energiával, és gyógyít téged. Sok gyakorlás után remekül tudod ezt majd használni.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL