Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 módszer, melynek segítségével megtudhatod, volt-e kapcsolatod valakivel a múlt életedben

Szerző:
Szabó Anna
Megesett már veled, hogy találkoztál valakivel, aki azonnal szoros kötődést váltott ki belőled? Annak ellenére, hogy idegen, úgy érezted, mintha valahol, valamikor már találkoztatok volna? Akár hiszed, akár nem, mindez kapcsolatban lehet a múltbeli életeddel, ugyanis legtöbbünk életeken át tartó kapcsolatot tart fent bizonyos emberekkel, de még a házi kedvencekkel is.

Mindenek előtt fontos tudni, hogy a múltbéli élet lényegében azt jelenti, hogy a lélek visszatért, mert itt akar lenni. És azért akar itt lenni, mert fejlődése nem ért véget az előző életében. Az emberek nem változnak radikálisan egyik életből a másikba, inkább arról van szó, hogy egy egész élet során ugyanúgy reinkarnálódunk. Minden egyes reinkarnáció a lélek „belsejének” személyes kifejezése. Minden életünkben hasonló vonásokkal, tehetségekkel és furcsaságokkal, valamint állandó fizikai tulajdonságokkal rendelkezünk, fajtól, nemtől függetlenül, melyek tükrözik uralkodó lelki lényegünket.

Amikor azonban olyasvalakivel találkozol, akit már ismertél egy múltbeli életedben, a kapcsolat merőben különbözni fog egy általános kapcsolattól. Most megtudod, hogyan jöhetsz rá, hogy egy adott illetővel volt-e már korábban kapcsolatod:
 

6. Úgy tűnik, hogy egy kisállat a semmiből talált meg

A múltbeli életek kapcsolata nem korlátozódik az emberekre. Könnyen lehet tehát, hogy kedvtelésből tartott kiskedvenced már a múltban is veled élt. Sok esetben ugyanis az állatok ösztönösen tudják, hol akarnak lenni – ragaszkodnak egy adott házhoz, vagy az általuk keresett gazdihoz. Ha valakit erőteljesen vonz egy adott állatfajta, és nincs rá logikus magyarázat, az a múlt életéből származhat. Ha egy állat téged akar, akkor biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő helyen és időben rád fog találni. Ennek minden bizonnyal az az oka, hogy lelkeik erősen kapcsolódnak az emberi lélekhez.
 

lelkipatika előző élet reinkarnáció
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL