LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

6.  Tegyél új lépéseket

Ha látod azt, hogy a régi berögzült szokásaid nem visznek előre, változtass a viselkedéseden. Néha annyira megrekedsz, hogy mindig egy adott módon jársz el, és nem látod ennek a nyilvánvaló hátrányait. Bizony, ez a legegyszerűbb és leginkább alábecsült módja az összes karmikus adósság kompenzálásának és pozitív karma létrehozásának. Tudatosan figyelj magadra és másokra. Fölösleges kockázatos lépéseket persze ne vállalj, és veszélyes helyzetekbe se menj bele. Röviden, olyan módon járj el, ahogyan szeretnéd, hogy mások is viselkedjenek veled szemben.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL