LELKIPATIKA

7 kiváló stratégia, hogy megszabadulj a rossz karmától!

A súlyos karma sokféle kellemetlen formában jelentkezhet. Sokan ugyanolyan típusú embereket, munkahelyeket, betegségeket, eseményeket, baleseteket és szükségtelen terheket vonz be az életébe. A karmikus ciklusban való megrekedés úgy oldható fel, hogy elemzed a személyes karmádat, és megteszed a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszüntesd azt az állapotot.

A rossz karma a haragot táplálja. Ez vonzza be azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy neheztelhess. Alkalmazd a gyakorlatban is az alábbi 7 stratégiát, hogy megszűnjenek a jelenlegi karmikus terheid, és új valóságot teremthess:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

5. Fogadd el a gyengeségeidet

Biztosan ismered magad, tudod, hogy bizonyos területek nem erősségeid, és el kell fogadnod a hibáidat ahhoz, hogy megszabadulj a rossz karmától. Talán úgy gondolod, hogy másokat könnyű kedvelni, de saját magaddal nem tudsz elnéző lenni. Nem veszed észre, hogy a gyengeségeid a titkos erősségeid, pontosan olyanokat definiálnak, amik valójában fontos jellemzőid.

Tanuld meg, hogy gyengeségeidet is a részednek tekintsd, teljes lényed karmikus tulajdonságaként lásd. Ne válj a sebezhetőséged „áldozatává”, mert így meg tudod szüntetni azokat a karmikus dolgokat, amik miatt megrekedsz. Légy inkább bátor, hogy megbirkózz a hibáiddal, és így a karmád is megtisztul.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL